Zëri i Amerikes: Përkujtohet udhëheqësi i kryengritjes antikomuniste të Kelmendit, Prek Cali

Të hënën u përkujtua në Shkodër prijësi dhe luftëtari popullor, udhëheqësi i kryengritjes antikomuniste të Kelmendit, Prek Cali, i cili u pushkatua nga rregjimi komunist me 25 mars të vitit 1945.