Viaggiare e Sorridere: Shqipëria, ashtu si nuk e keni parë kurrë!

Harroni gjithçka që ju kanë treguar deri sot për këtë  vend: ekziston në  fakt, një Shqipëri e dytë, krejtësisht ndryshe nga ajo që ekziston në  imagjinatën kolektive. Modernizim, shërbime bashkëkohore, pika turistike dhe një  ushqim i mirë  janë  korniza e një  qyteti. Tirana një  qytet i rinovuar plotësisht dhe në  kulmin e zhvillimit.

Progresi dhe teknologjia kryqëzohen per t’i hapur rrugën një  realiteti shumë  terheqës, mbi të  gjitha për të  huajt dhe pikërisht në  këtë  kontekst ndërthuret shoqëria moderne “Viaggiare e Sorridere”, klinikë  e themeluar nga sipërmarrësi Dritan Gremi, që prej vitesh është kthyer në një pikë  referimi për  të  gjthë  personat në  kërkim të  shërbimeve shumë  cilësore së  bashku me kujdesin ndaj personit dhe mirëqënies se tij.

Ky nuk është  një  turizëm i thjeshtë  dentar: lidhja e dyfishtë  qëndron në  fakt  midis një  larmishmërie ofertash që i mundësojnë pacientit t’i nënshtrohet çfarëdolloj trajtimi se bashku me mundësinë  për të  zbuluar Tiranën dhe rrethinat e saj, nëpërmjet aktiviteteve të shumta që  “Viaggiare e Sorridere” propozon. Vëmendja tek personi është  maksimale: fillon nga pritja në  aeroport, në  sistemimin pranë  strukturave moderne që  klinika ofron, deri në  një planifikim të pasur që i lejon klientët të  kthehen në  turistë, në  zbulim të  Shqipërisë  dhe bukurive të  saj.

Pikërisht këtu, duke konsideruar që ky vend ka nivelin e taksimit më  të  ulët në  zonën e Ballkanit dhe Mesdheut, shumë  sipërmarrës të  rinj, kanë  vendosur të  investojnë  në  aktivitete të  çdolloji. Vlen të  përmendet rasti i Shef Loris Marinetto, i restorantit “Attimi”, që mirëpret mysafirët e “Viaggiare e Sorridere” me pjata elegante dhe shumë  të  kërkuara si edhe rasti i sipërmarrësit Gjergj Luca që ka krijuar një “qytet brenda qytetit” dhe një  restorant tipik “Rozafa Fish City”, në  zonën e Elbasanit ku përpunohen produkte si açuge dhe karkalecë, që eksportohen më  pas në  të  gjithë  Evropën.

Iv Tase, nga ana tjetër, një zhvillues i ri shqiptar i cili falë programit “Welcome Albania” ofron vizita virtuale në zbulim të Shqipërisë autentike dhe të  bukur dhe natyrisht edhe brenda klinikës “Viaggiare e Sorridere”.

Dy hapa larg nga “Sheshi Skenderbe”,  i cili ndodhet në  zemër të  qytetit dhe përfaqëson një  pikë  shumë  tërheqëse, pacientët munden ndër të tjera, të  qëndrojne në  struktura super të reja dhe moderne, të pajisura me çdo komoditet dhe të rigjejnë buzëqeshjen duke kursyer të paktën 50%.

Ndërsa ata që ndodhen në  vështirësi ekonomike, mund të  përfitojnë  kura, të nevojave primare falas, (heqje, proteza të lëvizshme). Vlen për tu nënvizuar në  fund që, pavarësisht kostove shumë të ulta “Viaggiare e Sorridere”, mbështetet në  bashkëpunimin e specialistëve dhe ekspertëve më  të  mirë të  shëndetit dhe përdor materiale me vlerë, të  sigurta dhe me cilësi të  lartë, të shoqëruara me Garanci dhe Çertifikatë te KE-së .