Tag Archives: Sulmuesi Anis Amri ishte një azilkërkues i refuzuar dhe ishte nën mbikëqyrje nga policia pasi autoritetet dështuan në deportimin e tij

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com