Tag Archives: ndërsa rrethet e Plevlës (me ish-rrethin e Bolanicës) dhe Bjellopolës (me ish-rrethin e Llozanës) t’i takojnë Malit të Zi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com