Tag Archives: afër Deçiqit më 6 prill 1911

Burri dhe flamuri kuqezi

Nga Albert Vataj Kam njohur një burrë, i cili për 50 vite më radhë, nxirrte nga rafti ku e kishte…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com