Parlamenti i ardhshëm i Shqipërisë me tre deputetë nga diaspora

Vizitat e koheve te fundit,te dy liderve kryesore te politikes se Shqiperise L.Basha dhe E.Rama ne SH.B.A dhe takimet e tyre me Diosporen,e ne vecanti ajo e Kryeministerit Rama ndonese ende te pa bera publike per opinionin,por vetem per rrethet e ngushta te tyre.Kane zbuluar nje sekret dhe qe eshte parashikimi se Parlamenti

i ardhshem i shqiperise do te kete se paku 3 Deputet nga diaspora ne SH.B.A,dhe jo vetem pasi perfaqesues te Emigracionit ne Politiken e ardhshme te shqiperise,do te kete edhe nga vendet Europiane e ndoshta edhe nga Kanadaja.
Dhe konkretishte sic jane Italia,Greqia,Anglia,apo Gjermania,gjithsesi ky eshte vetem fillimi dhe parashikimi i ketij procesi, sa te formohet dhe te miratohet vendimi per pjesmarrjen ne votim te te gjithe shtetaseve te Shqiperise kudo ku ata ndollen ne te gjithe boten,proces i cili edhe pse ne pamje te pare te duket i veshtire teknologjia e sotme dhe nje organizim sa me i mire do ta munesonte realishte ,dhe qe pa dyshim nje pjesmarrje e tille tashme eshte bere edhe domozdoshmeri e kohes.Gjithashtu behet me dije se eshte duke u punuar edhe per percaktimin e numerit te deputeteve per seicilin shtet. Sa i takon Diaspores se shqiperise ne sh.b.a ajo do te perfaqesohet se paku me 3 deputet,ne Parlamentin e erdhshem te Shqiperise, zgjelljet e te cilit do te mbahen ne mesin e vitit 2017.
Sa i takon numerit te pergjithshem nga te gjitha vendet te marra se bashku burimi ne fjal sqaron per gazeten Malesia se do te jene gjithsejt 11 persona ,ose 11 vende ne Parlament
qe do tu lihen perfaqesueseve te shtetaseve te shqiperise ne te gjithe boten.
Gjithsesi gjithcka pritet te marr forme ne muajin Nentore te ketij viti kohe kur ne Tirane do te mbahet Samiti i Diaspores,samit i cili do te mbahet menjeher pas zgjelljeve ne SH.B.A kohe kur do te sqarohen edhe shume gjera te tjera,se kush do jene aleatet e ardhshem te SH.B.A-ve, nese ata do te jen Qeverisesit aktual apo,Opozitaret e tanishem.

Vasel Gilaj Watch All Girls Weekend (2016) Full Movie Online Streaming Online and Download

New York