Papa: “Të heqim dhunën nga zemra, fjalët dhe gjestet, të kujdesemi për shtëpinë e përbashkët”

“Të angazhohemi, me lutje dhe vepra, për të hequr dhunën nga zemra, fjalët dhe gjestet, e të kujdesemi për shtëpinë e përbashkët”. Kështu shkruan Papa Françesku në një tweet botuar sot në faqen e internetit @Pontifex.

R.SH. – Vatikan

Të angazhohemi, me lutje dhe vepra, për të hequr dhunën nga zemra, fjalët dhe gjestet, e të kujdesemi për shtëpinë e përbashkët”. Kështu shkruan Papa Françesku në një tweet botuar sot në faqen e internetit @Pontifex