Nëna amerikane, Jacqueline Marlengo ka lejuar që e bija të përdhunohet nga 1800 persona për llogari të një sekti satanik

Amerikania Annabelle Forest tregon eksperiencën e tmerrshme që ka kaluar duke u përdhunuar nga 1.800 meshkuj për një sekt satanik. Madje me lejen e së ëmës.

Sipas saj që në moshën 11-vjeçare vajza u përdhunua dhe u detyrua të prostituojë për sektin satanik.

Mësohet se Colin Batley, kreu i sektit dhe nëna Jacqueline Marlengo, u dënuan me 12 vjet burg, për dhunë dhe abuzim me të miturit.

Madje në ditën e ditëlindjes së saj të 18, vajza tregon se është detyruar që të kryejë marrëdhënie seksuale me 1.800 meshkuj.

Kurse në moshën 17-vjeçare Annabelle mbeti shtatzënë me njerkun e saj, por nuk pati mundësi as që ta shikonte fëmijën, pasi nuk iu lejua dhe iu hoq.

“Ditën isha një nxënëse normale dhe natën kthehesha në një prostitutë që shërbeja për të mbledhur para për sektin satanik. Nuk e kuptoj se si ime më më trajtonte në mënyrë të tillë, unë isha vajza e saj. Nuk kam ndërmend që ta shikoj ndonjëherë dhe as që ta falë”, thotë vajza.

Madje gjithë denoncimet e të resë janë përmbledhur në një libër, brenda të cilit përfshihen denoncimet për sende të tilla.