Mal i Zi, zgjedhjet vendore për komunën e plotë të Tuzit

Nesër në Malësi mbahen zgjedhjet vendore për komunën e plotë të Tuzit. Gara më e fortë zgjedhore pritet të zhvillohet mes koalicionit të forcave politike shqiptare “Malësia na bashkon” dhe Partisë Demokratike Socialiste të presidentit malazez, Milo Gjukanoviç. Edhe sondazhet e fundit tregojnë për një fitore të ngushtë të koalicionit shqiptar me mbështetjen e afro 45% të elektoratit, ndërkohë si parti e dytë sondazhet nxjerrin Partinë Demokratike Socialiste të zotit Gjukanoviç.