“Logu i Bjeshkëve 2017” një organizim dinjitoz për një traditë shekullore. Zgjidhet më e bukura

Më 5 gusht u organizua në Malësi e Madhe, aktiviteti  “Logu i Bjeshkve 2017”,  që u mbajt pranë fshatit Lepushë me këngë e valle folklorike, rinore por edhe me zgjedhjen e vajzës më të bukur të bjeshkëve, veshur e stolisur sipas traditave të hershme

Aty morën pjesë banorë te trevave të veriut, nga Kosova, Mali i Zi, por dhe shume turistë të huaj gjermanë, zviceranë e italianë. Shihni fotot dhe vlerësoni vetë bukurinë e kësaj zone dhe njerëzve të saj.