Kritikët e Bashës shpallin platformën për ringritjen e PD: Zgjedhje brenda 9 muajve

Kritikë kryetarit të rizgjedhur Lulzim Basha në PD kanë shpallur platformën për ringritjen e Partisë Demokratike.

Nismëtaret e kesaj levizjeje kane publikuar nje dokument te plote ku shpjegohen me detaje te gjitha problematikat brenda PD dhe hapat qe duhen ndermarre per kalimin e kesaj situate.

Ne platforme propozohet ngritja e nje komisioni per ndryshimet statutore dhe zgjedhje te reja ne PD brenda 9 muajve.

Pjesë e lëvizjes për ringritjen e PD janë Astrit Patozi, Ridvan Bode, Besnik Mustafaj, Valbona Mezini etj.