Jozefina Topalli: Statuti u rrëzua! Lulzim Basha koha të marrësh avionin dhe të ikësh në Hollandë!

Nuk i ka ikur edhe ky rast Topallit pa e atakuar ashper kryetarin e partise se saj.

Ish nënkryetarja e Partisë Demokratike Jozefina Topalli  ka reaguar me cinizem për votimin e statutit të ri të Partisë Demokratike.“Nuk ka kuorum. Rrezohet Lulzim Basha!

Kuvendi i Statutit te Lulzim Bashes u rrezu bashke me Statutin e LB sepse nuk mori kuorumin .

Salla e Kongreseve ka rreth 2500 karrige , shume prej te cilave ishin bosh gjate gjithe votimit .

Nderkohe qe Kuvendi sipas Lulzim Bashes ka 7000 delegate.

Sot u perserit ajo qe ka ndodh rreth nje vit me pare kur u fallsifikua dhe u vjedh vota e pjesemarrja e demokrateve ne proçesin antistatuor te zgjedhje se Lulzim Bashes.

Tani Lulzim Basha hypi avionit dhe ik ne Holande;

Keshtu çlirohet dhe PD nga pengmarrja”, shprehet Topalli.

Ne fakt, prej kohesh marredheniet e Topallit me PD-ne jane zbehur dhe sidomos me te gjithe ekipin e Bashes, por kete here ajo ka pasur realisht te drejte per verejtjen e saj. JN