Horoskopi-Zbuloni se cili është misioni tuaj në jetë duke lexuar shenjat e zodiakut

Në astrologji nyjet hënore lidhin një rimishërim me tjetrin. Nyja hënore veriore përfaqëson të kaluarën e ekzistencës së saj astrale, nyja jugore e hënës përfaqëson të ardhmen. Një lloj ure midis jetës së mëparshme dhe bagazhit që çon nga këto përvoja në jetën që po jeton dhe kupton qëllimin që është zgjedhur për ty.

Zbulimi i pozitës suaj të nyjeve të hënës nga viti në vit mund të tregojë misionin tuaj në jetë dhe ku spirali evolucionar i shpirtit tuaj rrotullohet.

Dashi- Nyja Veriut (Jugu i Peshores)

Të punosh në marrëdhënie, sepse je krenar dhe sipërfaqësor ndaj partnerit/es tënde. Në jetën e kaluar, jeta si çift është jetuar plotësisht, ndërsa tani evolucioni çon në individualizëm, i cili nuk kuptohet si egoizëm.

Dashi- Nyja Veriut (Jugu i Akrepit)

Në jetë asgjë nuk është e përjetshme, posedimi është vetëm një kufi për rritjen dhe një pengesë për lumturinë. Duhet të gjejmë siguri të brendshme që varen ekskluzivisht nga vetja.

Binjakët- Nyja Veriore (Jugu i Shigjetarit)

Shpesh i drejtohet gënjeshtrës, por jo në një mënyrë të keqe. Ju keni vështirësi në përkthimin e ideve të mëdha në koncepte të thjeshta, por zhvilloi shumë aspekte mendore-teorike

Gaforrja Veriore (Bricjapi i Jugut)

Shumë të ngurtë në të kaluarën, tani duhet të mësoni të pranoni emocionet. Ajo ka një betejë mes asaj që ju doni dhe asaj që jeni me të vërtetë.

Luani Veriut  (Ujori i Jugut)

Duhet të jeni më bujar dhe më pak të dyshimtë.

Virgjëresha Veriut (Jugu i Peshqve)

Ju ndoshta keni vuajtur shumë nga pikëpamja psikike dhe emocionale edhe pse nuk e di pse. Kjo mund të duket tendenciale e trishtuar sepse është e tepërt, prandaj duhet të jeni më racional dhe pak më konkurrues.

Peshorja Veriut (Jugu i Dashit)

Shumë impulsiv, duhet të jeni trim për shkaqe të mira dhe të drejta. Tentoni të jeni qendra e vëmendjes duke veshur maskë, të cilat në realitet fshehin një pasiguri të thellë.

Akrepi Veriut (Jugu i Demit)

Mendoni se pushteti dhe posedimi janë përfundime në vetvete dhe detyra e tyre është të mësoni në vend që ato të finalizohen në mënyrë konstruktive.

Shigjetari Veriut (Jugu i Binjakëve)

Duhet të zbuloni rëndësinë e idealizmit duke i ndihmuar njerëzit të zgjerojnë horizontet e tyre. Pavarësisht se jeni shumë të aftë të komunikoni, jeni të paaftë në thellësitë e lidhjes.

Bricjapi Veriut (Jugu i Gaforres)

Shumë të lidhur me të kaluarën dhe lidhjet familjare, nga të cilat ndoshta ka tendencë të mbeteni një i burgosur. Duhet të mësojni të shpëtoni prej tyre dhe të jetoni me detyra sociale.

Ujori Veriut (Jugu i Luanit)

Një individ ambicioz por shpesh pak egoist, në këtë jetë jeni thirrur që t’i kushtoni veten të tjerëve sinqerisht. Ana erotike është shumë e zhvilluar, ndoshta për shkak të nevojës për pranim, por detyra është të mësoni të kultivoni një jetë të thjeshtë dhe të thellë.

Peshqit Veriore (Jugu i Virgjëreshës)

Një i burgosur i së kaluarës, dhe për këtë arsye ai tani është thirrur për ta shpenguar veten dhe për të liruar veten.