Fotografitë më të bukura dhe më domethënëse të efektivëve ushtarakë amerikane gjatë viti 2017

Në të gjitha degët e tyre, ushtria amerikane ka qenë shumë aktive në 2017-ën.

Fatmirësisht, fotografët kanë qenë aty për të kapur nga syri i aparatit të tyre ushtrimet, luftime dhe gjatë kohës së pushimit të burrave e grave në uniformë.

Businessinsider ka zgjedhur fotografitë më të mira nga secila nga 5 shtyllat kryesore të ushtrisë, ‘Ushtria, Marina, Forcat Ajrore, Marinsat dhe Rojet bregdetare’ të cilat i transmeton koha.net./KultPlus.com