Federata Panshqiptare e Amerikës Vatra dhe Organizata Rinore Rrënjët Shqiptare, mbështetje për studentët protestues

Federata Panshqiptare e Amerikës Vatra dhe Organizata Rinore Rrënjët Shqiptare thanë në një deklaratë se mbështesin pa rezerva protestat studentore në Shqipëri.

Studentët, thotë deklarata, janë viktimat e para të mungesës së shpresës për një të ardhme në Shqipëri dhe kjo protestë është këmbana më e fortë për krizën e përgjithshme shoqërore, gjendjen e mjeruar ekonomike dhe situatën e pashpresë ku ndodhet vendi.

Në deklaratë, Federata Panshqiptare e Amerikës Vatra dhe Organizata Rinore Rrënjët Shqiptare i bëjnë thirrje Qeverisë Shqiptare të plotësojë menjëherë kërkesat legjitime të studentëve.

VOA