Doracak rregullash bashkëjetese publike nga Ledi Shamku-Shkreli

1. Karriget e klubit nuk shtyhen e as terhiqen zvarre për (si fillim) më shumë se gjysëm metri

2. Mqs nuk ia ulni dot piskamen te qeshures në grup, provoni se paku ta beni në arpezh e jo ne akord, se na hyn ne rezonancë me kapakun e kresë.

3. Kur qeshni, provoni të përplasni njehere duart e pastaj kembët, jo njëkohësisht të dyja.

4. Gromësimat (e të tjera veprime të gazta), njelloj si duhani, lejohen vetem në mjedis të hapur.

5. Prodhimi i saçmeve për gjueti derrash është e mira të kryhet në mjediset tuaja private, jo në hapësirat dëfryese publike.

6. Prindërit janë të lutur që, në hapësirat publike, të mjaftohen (të paktën!) me një shkulje të lehtë veshi a floku si prelud, dhe pjesën tjetër të dramës me zeka dhe dacka mbi kalamajtë ta ushtrojë sekushi në kasollen e vet.

7. Bisedat në celularë nuk janë kolektive, apo ndryshe: mua nuk më rref fare a ju gadit makina Visit apo ku ja la dikush çelsin Marvit. 

8. Shijet muzikore të kamarierit nuk janë në përpjestim të drejtë me volumin e muzikës së barit. Kamarieri është i lutur të mos jetë edhe DeeJay.

Kaq si fillim, sa për t’u larguar pak nga Zoo-kopshti.