Organizata Turistike i vlerëson përgatitjet për sezonin turistik në bregdetin e Ulqinit

Organizata Turistike i vlerëson përgatitjet për sezonin turistik në bregdetin e Ulqinit, i njohur për plazhet më cilësore dhe më të pastra në Mal të Zi dhe rajon. Ulqini është tejet i përqendruar tek turistët kosovarë, të cilët janë mysafirë të rregullt të plazheve, ndaj dhe oferta turistike ka qenë më shumë e orientuar në tregun e Kosovës.

VOA