Çdo tre ditë përplasen me armë kriminelët në Shkodër, kurrë s’kemi qenë më të rrezikuar

Ish-deputetja demokrate Izmira Ulqinaku ka reaguar pas përplasjes së armatosur në Shkodër. Ajo akuzon se policia është bërë njësh me bandat, ndërsa thekson policia urdhërohet nga të fortët e qytetit.

REAGIMI I ULQINAKUT

Ditën për diell, përplasje me armë në qendër të Shkodrës!

Bandat nuk njohin ligj e as rend! Policia është bërë njësh me to, urdhërohet nga të fortët e qytetit!

Sa të mbrojtur janë qytetarët kur policia bën sehir! Po kërcënohet jeta e shkodranëve! Kurrë nuk jemi ndeshur me situata të tilla, çdo tre ditë të përplasen me armë kriminelët në mes të qytetit. Kjo vjen si pasojë e marrjes në mbrojtje të bandave nga qeveritarët.

Edi Rama, Sandër Lleshaj dhe Deputetet e Mazhorancës janë përgjegjes për situatën në Shkodrën tonë, sepse janë ato që po tolerojnë ngjarje të tilla dhe po përkeqësojnë situatën nëpërmjet indiferencës! Shkodranët duan ndryshimin, duan zgjedhje të parakohshme, sepse Edi Rama po e bën qytetin të pajetueshëm! /abcnews.al