Category Archives: HISTORI

Si u krijua Partia Fashiste Shqiptare?

Pushtimi Italian i Shqipërisë përfaqëson kulmin e një dhjetëvjeçari të karakterizuar nga fërkime dhe keqkuptime ndërmjet dy brigjeve të Adriatikut….

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com